μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- φασόλια
- καρότα
- 1-2 πατάτες
- μάραθος
- κρεμμύδι ξερό ολόκληρο
- ζωμός λαχανικών
- αλάτι
- λαδολέμονο
Αφού μουλιάσουμε τα φασόλια από βραδύς το πρωί τα βράζουμε λίγο και μετά προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες
Ακολουθούν οι πατάτες και ο μάραθος με το κρεμμύδι.
Λίγο πριν βράσουν ρίχνουμε και τον ζωμό λαχανικών και αν χρειάζεται και λίγο αλάτι.
Σερβίρουμε με ωμό λάδι και λίγο χυμό λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου