μαγειρεύει η Gnosoula Νikolaou
Υλικά
- φακές
- κρεμμύδι ξερό
- μάραθος
- λίγο ρύζι
- αλάτι
- λάδι
- 1 κύβο ζωμός λαχανικών
Βράζουμε τις φακές λίγο και τις σουρώνουμε,
Αλλάζουμε νερό και προσθέτουμε το ρύζι , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον μάραθο , αλάτι και το λάδι.
Πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε και τον ζωμό λαχανικών..
Αφήνουμε να σταθεί λίγο για να τραβήξει τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου