Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Σοκολατένια μπισκότα



μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά
  • 100 γραμμάρια κακάο 
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη 
  • 150 γρ ηλιέλαιο 
  • 4 αυγά 
  • ½  κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 300 γραμμάρια αλεύρι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καφέ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε υγρά με στερεά (εκτός της άχνης)και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες Πλάθουμε μπαλάκια σαν καρύδι τα κυλάμε μέσα στην άχνη τα βάζουμε σε μία λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο