μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
Υλικά
- 100 γραμμάρια κακάο
- 300 γραμμάρια ζάχαρη
- 150 γρ ηλιέλαιο
- 4 αυγά
- ½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 300 γραμμάρια αλεύρι
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού καφέ ζάχαρη άχνη
Ανακατεύουμε υγρά με στερεά (εκτός της άχνης)και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες Πλάθουμε μπαλάκια σαν καρύδι τα κυλάμε μέσα στην άχνη τα βάζουμε σε μία λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου