μαγειρεύει η Gianna Tzanidou
Υλικά
- 3 η 4 αυγά
- 1 μπεικιν πάουντερ
- 1 λίτρο γάλα
- 1 βανίλια
- αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ένας αρκετά πηχτός χυλός
- 3-4 κ σ λάδι
Ανακατεύουμε τα αυγά την βανίλια και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου .Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά
Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε 1 κσ λάδι και μία κουτάλα από το μείγμα μας.
Όταν ψηθεί το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Γεμίζουμε με ότι θέλουμε είτε με μείγμα για αρμυρές κρέπες ή για γλυκιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου