Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Μείγμα για κρέπες


μαγειρεύει η Gianna Tzanidou

Υλικά
  • 3 η 4  αυγά 
  • 1 μπεικιν πάουντερ
  • 1 λίτρο γάλα 
  • 1 βανίλια 
  • αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ένας αρκετά πηχτός χυλός
  • 3-4 κ σ λάδι
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα αυγά την βανίλια και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου .Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά
Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε 1 κσ λάδι και μία κουτάλα από το μείγμα μας. 
Όταν ψηθεί το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Γεμίζουμε με ότι θέλουμε είτε με μείγμα για αρμυρές κρέπες ή για γλυκιές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο