μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- πρωτόγαλα
- λίγο λάδι
- 1 πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη
- κανέλα
- μέλι
- γλυκό του κουταλιού
Αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι. Ρίχνουμε το πρωτόγαλα αφού του βάλουμε
ελάχιστο αλάτι, αν θέλουμε.
Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200 βαθμούς, έως ότου
κάνει κρούστα και πήξει σαν την πανακότα ή και λίγο περισσότερο.
Το βγάζουμε
από το φούρνο, το κόβουμε κομμάτια
και το σερβίρουμε σκέτο ή με ζάχαρη, ή με
ζάχαρη και κανέλα, ή μέλι, ή γλυκό του κουταλιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου