μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- καλαμαράκια σε ροδέλες μέτρια
- 2 κρεμμύδια ξερά μεγαλούτσικα
- 1 πιπεριά πράσινη κέρατο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- ελαιόλαδο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
- 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα καυτερή
- 1 κγ ζάχαρη
- μπαχάρι
Εκτέλεση
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες από το καλαμάρι και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά.
Μόλις λιγοστέψουν τα υγρά, σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τον ντοματοπελτέ.
Εγώ τα έκλεισα στην χύτρα 10 λεπτά και μετά αλλά 5 λεπτά με ανοικτό καπάκι να χυλώσει η σάλτσα .
Σερβίρουμε με ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου