Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κέικ Γεωγραφίας



μαγειρεύει η Andriana Αntoniou

Υλικά
  • 6 αυγά
  • 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 3/4 φλιτζανιού σπορέλαιο
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 2 1/2 κουταλάκια μπεικιν παουντερ
  • 1 βανίλια
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • λίγο ανθόνερο
  • λίγο κονιάκ
  • 3 κουταλιές κακάο
Εκτέλεση

Κτυπάμε πολύ καλά τα αυγά να αφρατέψουν προσθέτουμε την ζάχαρη το σπορέλαιο τό ανθόνερο το κονιάκ και εναλλάξ το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπεικιν παουντερ , βανίλια
με το γάλα.
Το βάζουμε σε αλευρωμένη φόρμα τα 3/4 του μείγματος στο υπόλοιπο αναμειγνύουμε το κακάο και το ψήνουμε στους 170' για 50'-60'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο