μαγειρεύει η Andriana Αntoniou
Υλικά
- 6 αυγά
- 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 3/4 φλιτζανιού σπορέλαιο
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 2 1/2 κουταλάκια μπεικιν παουντερ
- 1 βανίλια
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- λίγο ανθόνερο
- λίγο κονιάκ
- 3 κουταλιές κακάο
Κτυπάμε πολύ καλά τα αυγά να αφρατέψουν προσθέτουμε την
ζάχαρη το σπορέλαιο τό ανθόνερο το κονιάκ και εναλλάξ το κοσκινισμένο αλεύρι με
το μπεικιν παουντερ , βανίλια
με το γάλα.
με το γάλα.
Το βάζουμε σε αλευρωμένη φόρμα τα 3/4 του μείγματος στο υπόλοιπο
αναμειγνύουμε το κακάο και το ψήνουμε στους 170' για 50'-60'
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου