μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- πράσινες , κόκκινες και καυτερές πιπεριές
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- μύδια
- φέτα
- ελαιόλαδο
Κόβουμε σε ροδέλες πιπεριές πράσινες, κόκκινες και καυτερές και τις τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.
Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε τις ντομάτες που τις έχουμε κόψει σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε και τα μύδια και τα αφήνουμε να βράσουν με το ζουμί τους.
Στο τέλος προσθέτουμε και τη φέτα τριμμένη στο χέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου