Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Κέικ πορτοκάλι με ελαιόλαδο




μαγειρεύει η ελενη μιχαλακη

Υλικά
 
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια  ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • 5 αβγά
  • 3 φλιτζάνια φαρίνα
  • το ξύσμα των πορτοκαλιών 
  • 1 κουτ. γλ. μπεικιν πάουντερ
  • τρούφα (προαιρετική)
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 7-8 λεπτά  και προσθέτουμε το λάδι , τον χυμό το ξύσμα και ενσωματώνουμε το αλεύρι . 
Είχα λίγη τρούφα την έριξα κι αυτή . 


Ψήνουμε  στους 160 στον αέρα για 1 ώρα περίπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο