μαγειρεύει η ελενη μιχαλακη
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 5 αβγά
- 3 φλιτζάνια φαρίνα
- το ξύσμα των πορτοκαλιών
- 1 κουτ. γλ. μπεικιν πάουντερ
- τρούφα (προαιρετική)
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 7-8 λεπτά και προσθέτουμε το λάδι , τον χυμό το ξύσμα και ενσωματώνουμε το αλεύρι .
Είχα λίγη τρούφα την έριξα κι αυτή .
Ψήνουμε στους 160 στον αέρα για 1 ώρα περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου