Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ελιόπιτα Κυπριακή



μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά
  • 4 ποτήρια αλεύρι
  • 4 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 1 ποτήρι λάδι
  • ελιές μαύρες
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • δυόσμος μπόλικος
  • μάραθος
  • 1 ποτήρι seven up
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ πορτοκαλάδα
  • 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. 
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.



Παρατήρηση : μπορούμε αν θέλουμε να χωρίσουμε την ζύμη και να κάνουμε ατομικές ελιόπιτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο