μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 4 ποτήρια αλεύρι
- 4 κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 ποτήρι λάδι
- ελιές μαύρες
- 1 ξερό κρεμμύδι
- δυόσμος μπόλικος
- μάραθος
- 1 ποτήρι seven up
- 1 φλιτζανάκι του καφέ πορτοκαλάδα
- 1 πρέζα αλάτι
Αναμειγνύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Παρατήρηση : μπορούμε αν θέλουμε να χωρίσουμε την ζύμη και να κάνουμε ατομικές ελιόπιτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου