μαγειρεύει η Christiana Eleftheriou
Υλικά
- 2 μέτριες ψημένες μπανάνες
- ½ ποτήρι ζάχαρη
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κουταλιά αραβοσιτέλαιο
- ½ ποτήρι γάλα
- 1 ½ ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
- 1 κουταλάκι μαγειρική σκόνη
Στο πρώτο μπολ προσθέτουμε
- 2 μέτριες ψημένες μπανάνες
- ½ ποτήρι ζάχαρη
- 2 αυγά και ανακατεύουμε
- 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κουταλιά αραβοσιτέλαιο
- ½ ποτήρι γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο και
ομαλό.
Στο δεύτερο μπολ προσθέτουμε
- 1 ½ ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι μαγειρική σκόνη
- 1 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
Ανακατεύουμε καλά το
μείγμα
Κοσκινίζουμε το μείγμα του 2ου μπολ καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα περιεχόμενα του πρώτου και δεύτερου μπολ είτε με ηλεκτρικό μίξερ είτε με το χέρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομαλό.
Ψήνουμε το μείγμα σε μεσαία θερμοκρασία σε αντικολλητικό τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου