μαγειρεύει ο Chris Deper
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Αφού γλασαριστεί, ρίχνουμε τα πράσα με την κολοκύθα και τα φέρνουμε αρκετές βόλτες μέχρι να μαλακώσουν.
Προς το τέλος βάζουμε και μπόλικο μαϊντανό να σοταριστεί για να βγάλει το άρωμα
του. Προσθέτουμε τον κιμά και αφού τον δούλεψα για να σπάσει σε μικρά κομμάτια,
ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας στραγγισμένη και ανακατώνουμε καλά.
Όταν σωθούν τα
υγρά, σβήσουμε με ένα ποτήρι κρασί και την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να πιει όλα
τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου