μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 2 τορτίγιες καλαμποικίσιες
- ελάχιστο αλάτι
- κόκκινη πάπρικα καυτερή
- μυρωδικά ότι θέλουμε
- λίγο ελαιόλαδο
Αλείφουμε με λίγο λάδι και μετά πασπαλίζουμε τις τορτίγιες μας με λίγο αλάτι , πάπρικα καυτερή και ότι μυρωδικό θέλουμε.
ψήνουμε για ελάχιστα λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν. τις σπάμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε γευστικά , μυρωδάτα και υγιεινά τσιπς!!!
Προσοχή στο ψήσιμο να μη μας αρπάξουν!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου