μαγειρεύει η Alterego konsantina
Υλικά
- καλαμαράκια
- ρύζι
- δυόσμος
- μαϊντανός
- θυμάρι
- ρίγανη
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ούζο
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα πλένουμε καλά.
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε τα πόδια από τα καλαμάρια που τα έχουμε ψιλοκόψει.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος σβήνουμε με λίγο ούζο. Γεμίζουμε τα καλαμάρια, κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες και ψήνουμε στον φούρνο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου