μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- ελαιόλαδο
- 5 6 πατάτες
- 2 πιπεριές κέρατα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κολοκυθάκια μικρά
- 1 κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μπαχάρι
- 1 σφηνάκι κρασί άσπρο
- καυτερή πιπεριά
- καρότα (τα ξέχασα)
- κρασί άσπρο
Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και βάζουμε τα λαχανικά. στην αρχή έχουμε βάλει την θερμοκρασία στο 9 μετά στο 7.
ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε λίγο νεράκι και βάζουμε την κουζίνα μας στο 6.
Κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να χυλώσει λίγο το ζουμί του.
Λίγο πριν σβήσουμε την εστία σβήνουμε με το κρασί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου