μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- 1 μάτσο σπαράγγια
- 250 γρ ρύζι αρμπόριο
- λίγο βούτυρο
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κοτόπουλο
- παρμεζάνα
Ζεματάμε τα σπαράγγια και
κρατάμε το ζωμό. Μέσα σ αυτό διαλύουμε τον κύβο.
θέλουμε 1 λίτρο ζωμό.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο προσθέτουμε το ρύζι μέχρι να διαλύσει.
Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Ο ζωμός πρέπει να είναι καυτός.
Ρίχνουμε κουταλιά
κουταλιά τον ζωμό. Μόλις το ρύζι τον πιει ρίχνουμε μια κουταλιά.
Αυτό μέχρι να
τελειώσει ο ζωμός και να έχουμε ένα ρύζι εξωτερικά βρασμένο αλλά να κρατάει
ελαφρά στο κέντρο.
Αποσύρουμε απ την φωτιά, προσθέτουμε 2 κουταλιές βούτυρο τα
σπαράγγια και την παρμεζάνα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου