Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Κατσικάκι βουτύρου


μαγειρεύει η Eleni Othonas

Υλικά
  • κατσικάκι
  • βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση

Βάζουμε το κατσικάκι σε ένα ταψί που τόχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Το  περνάμε όλο με βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε.
Κλείνουμε την λαδόκολλα και βάζουμε λίγο νερό στο ταψί ίσα να έχει υγρασία. 
Ψήνουμε σε σιγανή θερμοκρασία και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό για να μην στεγνώσει το φαγητό .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο