μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- μοσχάρι
- καρότα
- σέλινο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- πατάτες
- λίγο ρύζι
- 1 κύβος λαχανικών
Στο μούλτι κόβουμε το κρεμμύδι τα καρότα και τον σέλινο
(επειδή τα παιδιά θέλουν πηχτή την σούπα)
Σε μια χύτρα ταχύτητας βάζουμε το μοσχάρι και το μείγμα
των λαχανικών από το μούλτι.
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και το λάδι καθώς επίσης και τον
κύβο λαχανικών και βράζουμε. Στο τέλος προσθέτουμε και το ρύζι και έτοιμη η
σούπα μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου