μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
Σοτάρουμε λίγο το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για λίγο. Σειρά έχει η φέτα τριμμένη με τα χέρια σε κομμάτια και προσθέτουμε τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει πριν.
ΔΕΝ ανακατεύουμε απλά κουνάμε το τηγάνι μέχρι να ψηθούν τα αυγά .
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε και λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!!!
Υλικά
- 1 σκόρδο
- πιπεριές χρωματιστές, κόκκινες, κίτρινες και πράσινες
- ντομάτες τριμμένες η σε κον κασέ
- αυγά
- φέτα
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Σοτάρουμε λίγο το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για λίγο. Σειρά έχει η φέτα τριμμένη με τα χέρια σε κομμάτια και προσθέτουμε τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει πριν.
ΔΕΝ ανακατεύουμε απλά κουνάμε το τηγάνι μέχρι να ψηθούν τα αυγά .
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε και λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου