Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Στραπατσάδα αλλιώς


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά
  • 1 σκόρδο
  • πιπεριές χρωματιστές, κόκκινες, κίτρινες και πράσινες
  • ντομάτες τριμμένες η σε κον κασέ
  • αυγά
  • φέτα
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε λίγο το σκόρδο  μαζί με τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τις ντομάτες  και μαγειρεύουμε για λίγο. Σειρά έχει η φέτα τριμμένη με τα χέρια σε κομμάτια και προσθέτουμε τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει πριν.
ΔΕΝ ανακατεύουμε απλά κουνάμε το τηγάνι μέχρι να ψηθούν τα αυγά .
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε και λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο