Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Αυγά φούρνου με σάλτσα πικάντικη



μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • αυγά βρασμένα σφιχτά
  • τριμμένη ντομάτα
  • κρεμμυδάκια φρέσκα 
  • μαϊντανός
  • καυτερές πιπεριές κατά βούληση
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • φέτα (προαιρετική)


Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στα 2 ή στα 4.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι .
Βράζουμε την σάλτσα και την κάνουμε όσο καυτερή θέλουμε.
Περιχύνουμε  με την σάλτσα τ αυγά μας και ψήνουμε για λίγο στον φούρνο μέχρι να φύγουν τα υγρά της σάλτσας. 
Παρατήρηση : αν χρησιμοποιήσουμε φέτα την τρίβουμε με το χέρι  και πασπαλίζουμε τ αυγά και μετά από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο