μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- αυγά βρασμένα σφιχτά
- τριμμένη ντομάτα
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- μαϊντανός
- καυτερές πιπεριές κατά βούληση
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- φέτα (προαιρετική)
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στα 2 ή στα 4.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι .
Βράζουμε την σάλτσα και την κάνουμε όσο καυτερή θέλουμε.
Περιχύνουμε με την σάλτσα τ αυγά μας και ψήνουμε για λίγο στον φούρνο μέχρι να φύγουν τα υγρά της σάλτσας.
Παρατήρηση : αν χρησιμοποιήσουμε φέτα την τρίβουμε με το χέρι και πασπαλίζουμε τ αυγά και μετά από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου