μαγειρεύει η Andriana Antoniou
Υλικά
- 2 κιλά κολοκύθι τριμμένο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη
- ¾ του φλιτζανιού πλιγούρι
- 2 κουταλάκια κανέλα
- 1 κοφτό κουταλάκι πιπέρι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ½ φλιτζάνι σταφίδες
Για την ζύμη
- 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο (σκληρό)
- 1 φλιτζάνι σπορέλαιο (ηλιέλαιο)
- 2 φλιτζάνια περίπου χλιαρό νερό
- 2 κ σ ξύδι
Ετοιμάζουμε την ζύμη μας. Παίρνουμε μικρή ποσότητα ζυμαριού και ανοίγουμε στρόγγυλες μικρές πίτες.
εν τω μεταξύ έχουμε ετοιμάσει και τα υλικά για την γέμιση μας.
Παίρνουμε λίγη από την γέμιση και την βάζουμε σε κάθε πιτούλα που ανοίξαμε.
εν τω μεταξύ έχουμε ετοιμάσει και τα υλικά για την γέμιση μας.
Παίρνουμε λίγη από την γέμιση και την βάζουμε σε κάθε πιτούλα που ανοίξαμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου