Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Λάδι τρούφας



μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

Υλικά
  • μανιτάρια τρούφα
  • ελαιόλαδο


Εκτέλεση


Κόβουμε τα μανιτάρια σε πολύ λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε σκούρα μπουκάλια . Καλύπτουμε με ελαιόλαδο  και τα τοποθετούμε σε ένα ντουλάπι.




Δοκίμασα σε μερικά μπουκάλια και με χλιαρό ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο