μαγειρεύει η Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
Για τις χυλοπίτες
- 500 γραμμάρια αλεύρι ολικής
- 3 αυγά
- αλάτι
- νερό όσο πάρει, γύρω στα 150 ml
Για την σάλτσα
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- κάπαρη
- ντομάτα
- πιπεριά
- φρέσκα μανιτάρια
Ζυμώνουμε τα υλικά για τις χυλοπίτες και τις περνάμε από το μηχάνημα.
Ετοιμάζουμε παράλληλα και την σάλτσα μας
Σοτάρουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο και σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας τα οποία επειδή είναι φρέσκα βράζουν σε 3-4 λεπτά μόνο .
Από πάνω βάζουμε και την σάλτσα μανιταριών και απολαμβάνουμε σπιτικό, υγιεινό και πεντανόστιμο φαγητό!!
Παρατήρηση : μπορούμε να διατηρήσουμε και στην κατάψυξη τις χυλοπίτες έτσι όπως είναι με το λίγο αλευράκι πάνω τους για 3 μήνες!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου