μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- κότσι χοιρινό
- πιπεριές Φλωρίνης
- πράσινες πιπεριές
- κρεμμύδι ξερό
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- δεντρολίβανο
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε στην γάστρα μαζί με το κότσι.
Περιχύνουμε με την μαρινάδα από βραδύς και το αφήνουμε έτσι όλη νύχτα.
Το βγάζουμε την επόμενη μέρα να πάρει θερμοκρασία χώρου και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Παρατήρηση : επειδή οι baby ήταν λίγες έκοψα και 2 πατάτες κανονικές για συμπλήρωμα
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου