μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- κολοκυθάκια
- κιμά
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ντομάτα τριμμένη
- ρύζι
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο και κόκκινο
- μαϊντανό
- λίγο λάδι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- σάλτσα ντομάτας
- αλάτι
- νερό
Ετοιμάζουμε τα κολοκυθάκια και τα γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης
Αφού γεμίσουμε τα κολοκυθάκια κάνουμε μια σύβραση
τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τις π[πιπεριές και μόλις μαλακώσουν βάζουμε την σάλτσα,αλάτι και το νερό.
Όταν πάρει βράση βάζουμε και τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Παρατήρηση : 2η εκδοχή από τον Panagopoulos Giannis
Κάνουμε τον κιμά μπαλάκια , όπως τα γιουβαρλάκια, κόβουμε
κομμάτια τα κολοκυθάκια και τα μαγειρεύουμε χωρίς να τα γεμίσουμε . Η γεύση
είναι ακριβώς η ίδια !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου