Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ψάρι στιφάδο





μαγειρεύει η Eleni kariofilli

Υλικά
  • ψάρι χοντρό σε κομμάτια
  • κρεμμύδια ξερά
  • λίγο πελτέ 
  • κρασί
  • μπαχαρικά
Εκτέλεση

Σοτάρουμε  τα κρεμμύδια καλά. Ρίχνουμε τον  πελτέ, το κρασί και τα μπαχαρικά. 
Βράζουμε  και προσθέτουμε το ψάρι όταν αυτά είναι έτοιμα για να μην λιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο