Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Κεφάλια σολομού ψητά λαδολέμονο


μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά
  • κεφάλια σολομού
  • μπαχαρικά μιξ για ψάρια
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • χυμό λεμονιού
  • λάδι (1 κουταλιά σούπας για κάθε κεφάλι)
  • μαϊντανός
Εκτέλεση

Πλένουμε και τοποθετούμε τα κεφάλια σε ένα ταψάκι.
Πασπαλίζουμε τα ψάρια καλά με τα μπαχαρικά, το λάδι  και τον χυμό λεμονιού. 
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και προς το τέλος προσθέτουμε και μπόλικο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο