μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- κεφάλια σολομού
- μπαχαρικά μιξ για ψάρια
- πιπέρι
- αλάτι
- χυμό λεμονιού
- λάδι (1 κουταλιά σούπας για κάθε κεφάλι)
- μαϊντανός
Πλένουμε και τοποθετούμε τα κεφάλια σε ένα ταψάκι.
Πασπαλίζουμε τα ψάρια καλά με τα μπαχαρικά, το λάδι και τον χυμό λεμονιού.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και προς το τέλος προσθέτουμε και μπόλικο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου