μαγειρεύει η Alterego konstantina
Υλικά
- 1 στήθος από κοτόπουλο βρασμένο
- 1 πιπεριά
- 1 ντομάτα
- λίγο άσπρο κρασί
- βίδες
- 1 γάλα νουνού λάιτ εβαπορέ
- αλάτι
- πιπέρι
- κορν φλάουερ
- τριμμένο τυρί
Κομματιάζουμε το στήθος από το κοτόπουλο και το ψήνουμε μαζί με την πιπεριά και την ντομάτα
Σβήνουμε με το λευκό κρασί
Προσθέτουμε τις βίδες και ανακατεύουμε.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε το γάλα μαζί με το κορν φλαουερ να διαλυθεί.
Το προσθέτουμε στο μείγμα κοτόπουλου -ζυμαρικών και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και στο τέλος μπόλικο τυρί τριμμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου