Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Στραπατσάδα πολίτικη καυτερή με μικρές παραλλαγές




μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά
  • ελαιόλαδο
  • πιπεριές πράσινες ( εκεί βάζουν κάτι πιπεράκια μικρά πράσινα πολύ καυτερά κ είναι αρκετά)
  • πιπεριές Φλωρίνης ( δεν βάζουν)
  • κρεμμύδι αρκετό ξερό
  • 6 αυγά
  • λουκάνικο χωριάτικο ( αυτοί βάζουν σουτζούκι)
  • ντοματούλες φρέσκες
  • αλάτι προσοχή λίγο ανάλογα το λουκάνικο, την αρμυρά του...
  • πιπεριές καυτερές
Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια , κατά βούληση το κόψιμο.

Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες, τις  ντοματούλες σε κυβάκια μικρά 


Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε χωρίς να καεί, έπειτα τις πιπερίτσες μαζί και τις καυτερές ( σκεφτείτε στην πόλη μόνο καυτερές).


Όταν μαλακώσουν και γίνουν ομοιόμορφα ρίχνουμε τα λουκάνικα έπειτα όταν πάρουν χρώμα ρίχνουμε και την ντομάτα μας. 


Όταν φύγουν τα υγρά της ντομάτας ρίχνουμε και τα χτυπημένα αυγουλάκια μας και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου γίνουν. .. 


Μετά σερβίρουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο