μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- μελιτζάνες
- λάδι
- κρεμμύδι
- 1 πιπεριά
- αλάτι
- πιπέρι
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 κύβος λαχανικών
- φέτα
Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί. αραδειάζουμε τις μελιτζάνες που έχουμε κόψει σε φέτες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε.
Παράλληλα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το κρεμμύδι, τριμμένο, την πιπεριά , αλάτι, πιπέρι και ντομάτα ψιλοκομμένη και 1 κύβο λαχανικών και λίγο νερό.
Μόλις δέσει ρίχνουμε την σάλτσα στο ταψί και θα το αφήνουμε να δέσει . Λίγο πριν το κλείσω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου