Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ψάρι τηγανιτό με υπέροχη κρούστα


μαγειρεύει η Eleni kariofilli


Υλικά
  • τόνος, γαλέος η διάφορα καρχαριοειδή
  • αλεύρι σταρένιο για ψωμί (σκληρό)
  • λάδι  
  • νερό
Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού μετά τα βουτάμε σε νερό και ξανά στο αλεύρι. 
Τα τηγανίζουμε σε καυτό μπόλικο λάδι.
Έτσι κάνει τραγανή κρούστα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο