Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Μείγμα για γλυκιές κρέπες


μαγειρεύει η Αννίτα Τάπου

Υλικά
  • 1,5 φλιτζάνι γάλα
  • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι
  • 3 αυγά
  • λίγο κονιάκ 
  • λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά μας καλά και αφήνουμε το μείγμα λίγη ώρα να ενωθούν οι γεύσεις. Παίρνουμε με μια βαθιά κουτάλα λίγο μείγμα και το απλώνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. 
Το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά .
Γεμίζουμε τις κρέπες με υλικά της αρεσκείας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο