μαγειρεύει η Αννίτα Τάπου
Υλικά
- 1,5 φλιτζάνι γάλα
- 1,5 φλιτζάνι αλεύρι
- 3 αυγά
- λίγο κονιάκ
- λίγη ζάχαρη
Ανακατεύουμε τα υλικά μας καλά και αφήνουμε το μείγμα λίγη ώρα να ενωθούν οι γεύσεις. Παίρνουμε με μια βαθιά κουτάλα λίγο μείγμα και το απλώνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά .
Γεμίζουμε τις κρέπες με υλικά της αρεσκείας μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου