Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Πολίτικη σαλάτα



μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

Υλικά
  • λάχανο 
  • καρότο 
  • σέλινο ψιλοκομμένα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη ( η και τουρσί)
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • λάδι
  • λεμόνι
Εκτέλεση

Τρίβουμε καλά το λάχανο το καρότο και το σέλινο με αλάτι και λεμόνι, προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο και την πιπεριά. 
Την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν την σερβίρουμε. 
Αν μπορούμε περισσότερο ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο