.
μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
Υλικά
- λάχανο
- καρότο
- σέλινο ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη ( η και τουρσί)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- λάδι
- λεμόνι
Τρίβουμε καλά το λάχανο το καρότο και το σέλινο με αλάτι και λεμόνι, προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο και την πιπεριά.
Την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν την σερβίρουμε.
Αν μπορούμε περισσότερο ακόμα καλύτερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου