μαγειρεύει η Ipokampos Giota
Υλικά
- μπακαλιάρος κατεψυγμένος
- πατάτες
- κολοκυθάκια
- καρότα
- κόλιανδρος
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- σκόρδο
- ξινό
Ξεπαγώνουμε και πλένουμε το ψάρι.
Κόβουμε σε ροδέλες τα λαχανικά μας και τα βάζουμε στο ταψί.
Τοποθετούμε τον μπακαλιάρο από πάνω.
αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε εδώ και εκεί λίγες σκελίδες σκόρδου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
Παρατήρηση : Καλό είναι να φροντίσουμε το ψάρι να σκεπαστεί είτε με ζωμό είτε με νερό, αλλιώς θα στεγνώσει!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου