Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Σολομός με σάλτσα μουστάρδας


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 3 φιλέτα σολομού
  • 6 κ σ χυμό λεμονιού
  • 3 κ σ μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • πουρές αρακά
Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι αφού το ζεστάνουμε καλά τοποθετούμε τον σολομό και τον ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα με το λεμόνι και την μουστάρδα και περιχύνουμε τον σολομό για 3-4 λεπτά ίσα να πήξει η σάλτσα μας. 



Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με πουρέ αρακά
Παρατήρηση : λάδι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε επειδή ο σολομός είναι αρκετά λιπαρός και θα βγάλει από μόνος του.
Καλή μας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο