μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 3 φιλέτα σολομού
- 6 κ σ χυμό λεμονιού
- 3 κ σ μουστάρδα της αρεσκείας μας
- πουρές αρακά
Σε αντικολλητικό τηγάνι αφού το ζεστάνουμε καλά τοποθετούμε τον σολομό και τον ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα με το λεμόνι και την μουστάρδα και περιχύνουμε τον σολομό για 3-4 λεπτά ίσα να πήξει η σάλτσα μας.
Παρατήρηση : λάδι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε επειδή ο σολομός είναι αρκετά λιπαρός και θα βγάλει από μόνος του.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου