Υλικά
- κυπρίνοι
- κρεμμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- σκελίδες σκόρδου
- φέτες λεμονιού
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα στρώνουμε στο ταψί.
Τοποθετούμε τα ψάρια από πάνω και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε την πάπρικα την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε από μία σκελίδα σκόρδου και από μία φέτα λεμονιού στην κοιλιά κάθε ψαριού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου