μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 μελιτζάνα
- 1 κολοκυθάκι
- 2 καρότα
- 1 πράσο
- 5-6 ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- βασιλικός (προαιρετικός)
- λάδι
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, μαζί με την μελιτζάνα και το σκόρδο. Προσθέτουμε
το κολοκυθάκι, τα καρότα και το πράσο, όλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Τρίβουμε στον τρίφτη και τις ντομάτες και τις προσθέτουμε
μαζί με αλατοπίπερο και τον βασιλικό, αν τον χρησιμοποιήσουμε.
Σιγοβράζουμε την σάλτσα μέχρι να δέσει.
Προσέχουμε την υγρασία της συμπληρώνοντας με νερό αν
χρειαστεί.
Εάν θέλουμε περνάμε την σάλτσα από το μπλέντερ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου