μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- ζύμη δική μας ή έτοιμη ζύμη σφολιάτας
- σκόρδο όσο αντέχετε
- 2 κρεμμύδια
- 2 καρότα
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 4 ντομάτες σε κομματάκια
- αλάτι
- κανέλα
- ρίγανη
- μισό παπί βρασμένο και ξεκοκαλισμένο
Ετοιμάζουμε την ζύμη και χωρίζουμε σε 2 μέρη.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο και κάνουμε γύρω γύρω τον κόθορο.
Χαράζουμε την πίτα και την λαδώνουμε .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου