Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Πάπια κοκκινιστή με πιλάφι




μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά

  • ρύζι για πιλάφι 
Για τη πάπια 
Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι σε αναλογία 1 ποτήρι ρύζι για πιλάφι και 5 ποτήρια ζουμί από την πάπια.
Ετοιμάζουμε και την πάπια όπως ετοιμάζουμε και για την παπόπιτα.
Σερβίρουμε το πιλάφι και από πάνω βάζουμε το κρέας,
Καλή μας όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο