μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- μανιτάρια
- πιπεριές
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 5-6 φέτες μπέικον η ζαμπόν
- 2 ντομάτες σε καρεδάκι
- 8 αυγά
- αλάτι
- ρίγανη
- κεφαλοτύρι
Ψιλοτσιγαρίζουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
Τα βάζουμε σε χαρτί για να στραγγίσουν από λάδια.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε μια σκελίδα σκόρδο και μόλις αφήσει το άρωμα του το βγάζουμε.
Προσθέτουμε το μπέικον η το ζαμπόν και τις ντομάτες.
Χτυπάμε 8 αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και ενώνουμε με τα υλικά.
Ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου