μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 2 ποτήρια ρύζι μπασμάτι
- 1 ποτήρι φιδές
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- ζωμός λαχανικών
- νερό σε αναλογία 1 ποτήρι ρύζι-2,5 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι νερό για τον φιδέ
Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον φιδέ μέχρι ν αρχίσει να κοκκινίζει.
Μόλις κοκκινίσει τον βγάζουμε από το λάδι.
Αλατίζουμε , βάζουμε και τον ζωμό λαχανικών και βράζουμε το φαγητό μας.
Μπορούμε να το συνοδέψουμε με κεφτεδάκια, ή με κρέας και
καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου