μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 1 κιλό κιμά χοιρινό
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 1 ντομάτα ώριμη
- 2 αυγά
- 4-5 φέτες ψωμί μουλιασμένο
- λίγο ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο λάδι
- μαϊντανός
- δυόσμος
- αλεύρι για το πανάρισμα
Μουλιάζουμε το ψωμί χωρίς την κόρα του και το στύβουμε καλά. κόβουμε την ντομάτα στα δυό και την στύβουμε κι αυτήν να φύγουν τα πολλά υγρά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο.
πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε σε αλεύρι.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
και τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας.
Συνοδεύονται είτε από πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου