μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 4-5 κολοκύθια
- 3 αυγά
- 1/2 κούπα τσαγιού βρώμη αλεσμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- μαϊντανός
- δυόσμος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Μουλιάζουμε από βραδύς τα ρεβίθια. το πρωί τα μισοβράζουμε και τα σουρώνουμε.
Τα αλέθουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ μεγάλο.
Αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους και βάζουμε το μείγμα σε πετσέτα και τα στύβουμε πολύ καλά.
Τα προσθέτουμε στο μπολ με τα ρεβίθια.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον δυόσμο καθώς επίσης και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα αυγά λίγο λάδι και αλατοπίπερο.
Στο τέλος βάζουμε και την βρώμη.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου