μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 βιτάμ πακέτο σκληρό, δηλαδή το βάζουμε στην κατάψυξη για μία ώρα
- 4 φλιτζάνια αλεύρι
- 2 ποτήρια παγωμένο νερό
- αλάτι
- ξύδι
- Για τη γέμιση ότι θέλετε
Βάζουμε το αλεύρι σε μία λεκάνη και τρίβουμε μέσα το
βούτυρο στον τρίφτη στο χοντρό. Ρίχνουμε το αλάτι και το ξύδι και το νερό και
ζυμώνουμε ελαφρά.
Το βάζουμε στο ψυγείο για κάνα εικοσάλεπτο.
Το χωρίζουμε στη
μέση.
Βάζουμε αλεύρι στην επιφάνεια εργασίας και από πάνω από το ζυμαράκι μας
και ανοίγουμε δύο φύλλα το ένα πάνω στο άλλο κάτω.
Αλείφουμε με λίγο λαδάκι και
ψήνουμε όπως όλες τις πιτούλες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου