μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
Υλικά
- μοσχαράκι
- μανιτάρια
- κομμένα σε χοντρά κομμάτια,
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- ντομάτα
- πελτές
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ρίγανη
- κουρκουμάς
- κανέλα
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κρέας και μανιτάρια που τα έχουμε κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Μετά ρίχνουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και νερό και τα μπαχαρικά.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου