Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μοσχάρι κοκκινιστό με λαχανικά



μαγειρεύει η Effie Tsitsika

Υλικά
  • μοσχαράκι 
  • μανιτάρια
  • κομμένα σε χοντρά κομμάτια, 
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • ντομάτα
  • πελτές
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • ρίγανη
  • κουρκουμάς
  • κανέλα
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το  κρεμμύδι, το σκόρδο, το κρέας και μανιτάρια που τα έχουμε κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Μετά ρίχνουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και νερό και τα μπαχαρικά.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο