μαγειρεύει η Eleni Giazitsioglou Doulaptsis
Υλικά
- 400 γρ γιαούρτι ( στραγγιστό έλεγε η συνταγή που βρήκα , αλλά εγώ έβαλα από αυτό που είχα της αγοράς)
- 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει
- 1 κούπα φέτα
- 5 αυγά
- μισή κούπα λάδι , σπορέλαιο ...εγώ πάλι έβαλα ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
- μαϊντανός
- λουκάνικο
- ελιές
- πιπεριές ψιλοκομμένες κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα
βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί .
Ψήνουμε σε φούρνο 180 C για περίπου 1 ώρα. Και το αφήνουμε να κρυώσει. Δεν θα το σκέπαζα , γιατί θα σας κάτσει .
Ψήνουμε σε φούρνο 180 C για περίπου 1 ώρα. Και το αφήνουμε να κρυώσει. Δεν θα το σκέπαζα , γιατί θα σας κάτσει .
Σημείωση: στο αλμυρό το κέικ μπορείς να βάλεις ότι θέλεις,
τυριά διάφορα , μπέικον, αντί για κρεατικά,μανιτάρια.... βάλτε την φαντασία σας.
Επίσης μια άλλη ιδέα , να το βάλετε σε φόρμα κέικ και
μετά να το αλείψετε με κρέμα τυριού και να το στολίσετε με φρέσκα λαχανικά
΄(ντοματίνια , φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγουράκι... έτσι σκέφτομαι να το κάνω την
επόμενη φορά)
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου