Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ρύζι και γεμιστά



μαγειρεύει ο Chris DePer

Συμβουλή φίλου σεφ : άρχισα να μουλιάζω το ρύζι για μια ώρα και να το ξεπλένω καλά. Η υγρασία πρέπει να φτάσει μέχρι την καρδιά του και να φύγει όλο το άμυλο που το περιβάλει, για να μην κολλάει και λασπώνει.
Υπόψιν ότι τις πιπεριές τις τρώμε κακώς και δίχως λόγο, άγουρες. Ωριμάζουν όταν κοκκινίσουν και τότε έχουν πολλά περισσότερα θρεπτικά συστατικά...
Επίσης χάνουν γεύση και συστατικά όταν μπαίνουν στο ψυγείο, όπως και οι ντομάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο