Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Λαχανικά με κεφτεδάκια και τρίμμα φέτας




μαγειρεύει η  Giota Ipokampos

Υλικά
  • κεφτεδάκια (τα είχα στην κατάψυξη)
  • πατάτες
  • 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά
  • μανιτάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • τρίμμα φέτας
  • ρίγανη και θυμάρι
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση


Κόβουμε τις πατάτες ,  τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τα βάζουμε στο ταψί μας.
Προσθέτουμε και τα κεφτεδάκια,  αλάτι, πιπέρι, λάδι ,νεράκι μέχρι τη μέση,  το τρίμμα φέτας και από πάνω ρίγανη και θυμάρι και το κρεμμύδι


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο