Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Συκώτι στα κάρβουνα


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • συκώτι μοσχαρίσιο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • χυμό λεμονιού
  • γάλα
Εκτέλεση

Βάζουμε το συκώτι σε ένα μπολ με γάλα στο ψυγείο για 2-3  ώρες.



Το βγάζουμε και το στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας. 



Το ψήνουμε στα κάρβουνα ΧΩΡΙΣ να βάλουμε κάτι πάνω του.



Όταν ψηθεί το κόβουμε σε κομμάτια και ΤΟΤΕ προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού , αλάτι και ρίγανη.



Παρατήρηση : αν το αλατίσουμε πριν το ψήσιμο το συκώτι σκληραίνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο