μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- μελιτζάνες
- τριμμένα τυριά
- Για την κρέμα
- 3 αυγά
- 1 ποτήρι γάλα
- αλατοπίπερο
- φρέσκο βασιλικό και θυμάρι
- αλεύρι
Αφού ψήσουμε τις μελιτζάνες στο ρομποτάκι τις κάνουμε δύο
στρώσεις βάζοντας ανάμεσα τριμμένα τυριά και φέτα.
Ετοιμάζουμε την κρέμα προσθέτοντας το αλεύρι στο τέλος, τόσο, όσο να γίνει ένας χυλός
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει η
κρέμα.
Στο ρομποτάκι χρειάζεται να το γυρίσουμε για να ψηθεί σωστά.
Στο ρομποτάκι χρειάζεται να το γυρίσουμε για να ψηθεί σωστά.
Και με ένα
αντικολλητικό τηγάνι το γυρίζουμε για να ψηθεί και από κάτω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου